Verkeersschool OpMaat

Opmaat voor elke leerling

Welkom bij Verkeersschool Opmaat!

Graag stel ik me even voor!
Mijn naam is Gerard Boers, geboren in Wessem en sinds 1993  woonachtig in Beegden.

Ik heb geruime tijd als rijinstructeur gewerkt bij een rijschool in de regio. Op 1 januari 2014 ben ik als zelfstandig rijinstructeur gestart onder de naam  Verkeerschool OpMaat.Doel van mijn rijschool is om kandidaten op te leiden tot verantwoorde bestuurders, die op een veilige manier kunnen deelnemen aan het hedendaagse hectische verkeer en in alle omstandigheden de geleerde vaardigheden, verkeersinzicht en verkeerregels kunnen toepassen.

Naast bovengenoemde zaken hecht ik veel waarde aan respect voor de andere verkeersdeelnemers en probeer ik dat over te dragen aan mijn leerlingen.

Daarnaast ben ik geen prijsvechter , maar streef ik ernaar om op een eerlijke manier mijn leerlingen voor te bereiden op het rij examen!
Waarbij een goede mix van prijs en kwaliteit van de opleiding centraal staan. Wat leidt een mooi slagingspercentage!  


Zie Slagingspercentage - CBR  of  https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm